Er hangt een ‘luchtje’ in de Gravestraat

Foto:

VLISSINGEN – In de Gravestraat wordt het riool vernieuwd in het stuk tussen de Hendrikstraat en de Paardenstraat. Het werk begint vandaag (22 april). 

De hele Gravestraat krijgt nieuwe riolering. Dit is nodig omdat veel huisaansluitingen van slechte kwaliteit zijn. Met de nieuwe riolering wil de gemeente verstoppingen in de toekomst voorkomen. De verwachting is dat de kruising Hendrikstraat/Gravestraat eind april weer open is voor verkeer. 
Verkeer Paardenstraat
Een paar dagen nadat de werkzaamheden in de Gravestraat waren begonnen, ontving de gemeente enkele meldingen uit de Paardenstraat. Buurtbewoners gaven aan dat automobilisten over de stoep reden om elkaar te passeren. Naar aanleiding van de meldingen zijn zogenaamde ‘verkeersschilden’ geplaatst. 
Automobilisten kunnen nu wel uitwijken als een auto in tegengestelde richting passeert, maar niet langer over de stoep rijden. 

Simon Stevinstraat
In de Simon Stevinstraat geldt een parkeerverbod aan één kant ten behoeve van de bereikbaarheid van de hulpdiensten. Toezichthouders hebben gesignaleerd, dat dit parkeerverbod vooral in de avonduren wordt genegeerd. De gemeente wil u nogmaals vragen, rekening te houden met dit parkeerverbod aan één kant. 
Boulevard de Ruijter
Op Boulevard de Ruijter is de rijrichting omgedraaid. Bewoners hebben aangegeven, dat niet alle automobilisten zich aan de gewijzigde rijrichting houden. Na deze meldingen, is de bebording aangepast. Daarnaast wordt nu duidelijker aangegeven dat Boulevard de Ruijter en het Keizersbolwerk bereikbaar zijn via het Bellamypark.