Zo zie je ZeelandPas 

Foto:

VLISSINGEN – Gedeputeerde Carla Schönknecht, wethouder Piet de Putter en campingeigenaar Arjen Brinkman hebben gisteren de aftrap gegeven voor de ZeelandPas. Dit is de digitale toeristenpas voor gasten in Zeeland. 

Elke deelnemende regio in Zeeland heeft zijn eigen ZeelandPas. Op Schouwen­-Duiveland is dat de SchouwenDuivelandPas, op Noord-Beveland de NoordBevelandPas en in de gemeente Veere de VeerePas. Met de pas ontdekt men attracties, musea en andere belevenissen en men krijgt korting of gratis extra’s. De pas geeft voordeel op het gebied van cultuur, culinair en wellness, maar ook op sportieve activiteiten of tijdens het shoppen.
Ontdekken en besparen
Met de ZeelandPas kunnen gasten eenvoudig de regio ontdekken. Zo geeft de pas veel voordeel, via de website zeelandpas.nl en de regiobrochure kan de gast precies zien welke acties en ontdekkingen er op zijn pas beschikbaar zijn. De passen en daarbij behorende informatie zijn verkrijgbaar bij verschillende accommodaties. In de gemeenten Veere en Noord-Beveland is de pas tevens verkrijgbaar bij de VVV. De pashouder kan van acties gebruik maken op vertoon van zijn pas.
Ondernemers die deelnemen zijn herkenbaar aan de ZeelandPas-poster, een balie display en een raamsticker. 
www.zeelandpas.nl