GPC loopt voor Ajax shirts

VLISSINGEN – GPC Vlissingen houdt vrijdag 2 mei een jubileumloop. Met deze loop wil de club zoveel mogelijk geld ophalen voor het Jubileumfeest en voor de maatschappelijk partner van GPC, Kika.

De Jubileumloop begint om 17.30 uur. Van 17.30-18.00 uur lopen de jeugdleden van de F, E, C en D jeugd, en van 18.00-18.30 lopen de A-junioren en senioren. Het is de bedoeling om in dat half uur zoveel mogelijk rondjes van 800 meter te lopen. Na afloop is er voor alle lopers gratis friet en limonade en zal een DJ voor de muzikale omlijsting van deze dag zorgen. Tot 22.00 uur is er muziek en voor de kinderen staan er ook springkussens. Al met al een fantastische dag om met zijn allen het jubileum én Kika te steunen.
Sponsorkaart
De F, E, C en D jeugdleden krijgen via hun trainer een individueel sponsorpapier om zoveel mogelijk sponsors te zoeken. Hierop staat de naam, het adres van de sponsor. Tevens geeft de sponsor aan hoeveel hij wilt sponsoren. Dit bedrag is een vast bedrag ongeacht het aantal gelopen rondjes. Het bedrag dient direct betaald te worden.De A-junioren en senioren krijgen een teamkaart. Hierop schrijven de lopers zich in en proberen ook zoveel mogelijke sponsoren te vinden. Deze teamkaart wordt bijgehouden door de aanvoerder van het team.
Ajaxshirt
Voor degene van de F,E,C en D jeugd die het meeste geld heeft opgehaald ligt er een gesigneerd Ajax shirt te wachten. Voor de nummers 2 en 3 van zowel de F,E als de C,D zijn er ook nog twee andere mooie prijzen te winnen; een shirt van een bekende profclub en twee vrijkaartjes voor Cinecity. Ook degene die de meeste rondjes heeft gelopen zal in het zonnetje gezet worden. Daarnaast zal er ook gekeken worden naar de teamprestatie, want de lopers van het team dat als collectief het meeste geld hebben opgehaald, krijgen ook nog eens een trainingsshirt van GPC Vlissingen. Ook voor de senioren valt er iets te winnen! De lopers van het team met het meeste geld mogen gaan eten bij hoofdsponsor Panta Rhei. Daar krijgen zij een hoofdgerecht en twee consumpties.